Hofman favorites

Bij Hofman houden we van bier. In dit pakket uit de webshop vind je vijf heerlijke bieren, geselecteerd door onze collega’s. Welke bieren er precies in zitten is nog even geheim, maar het pakket bevat tenminste één streekbier. Waarom? Support the locals!

Hofdame

Geen enkele Hofman kan zonder zijn Hofdame. Daarom sturen wij met liefde vijf van deze dames jouw kant op. Dit heerlijke blondbier is in samenwerking met Brouwerij Het Licht uit Utrecht gebrouwen. 

4 Biertjes

€13,95

Vier keer de Hofdame, ons huisgebrouwen biertje

Pakket op maat – webshop

Bijzondere dranken, extra hapjes of andere extra’s. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee om een pakket samen te stellen wat volledig aan uw wensen voldoet. Hiermee creëren wij samen met u het perfecte relatiegeschenk voor uw collega’s, vrienden of familie.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

pakket
fiets-02

Tot aan de voordeur

Woon je vlak bij ons? Dan komen op onze fiets jouw biertjes afleveren. Voor 17:00uur besteld, is binnen twee werkdagen in huis. De pakketjes die iets verder weg (buiten Utrecht) moeten worden bezorgd komen via de post binnen drie werkdagen op de deurmat.

Afrekenen

Op de webshop betaal je via iDeal. Geef jij de voorkeur aan een factuur? Dat is geen enkel probleem. Voor bestelling op factuur, kan je mailen naar [email protected].

thumbnail_logo hofman 1994_outlines-01

#hofmanutrecht

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag 

Donderdag 

Vrijdag 

Zaterdag 

Zondag 

10:00 / 01:00

10:00 / 01:00

10:00 / 01:00

10:00 / 01:00

10:00 / 04:00

10:00 / 04:00

10:00 / 01:00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Hofman brengt de borrel tot jouw voordeur!

Er is keuze uit verschillende borrelpakketten. Een ding hebben ze gemeen: de producten zijn met zorg uitgekozen door ons team. Afhalen is gratis.

Vraag een pakket op maat aan

Bijzondere dranken, extra hapjes of andere extra’s. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee om een pakket samen te stellen wat volledig aan uw wensen voldoet. Hiermee creëren wij samen met u het perfecte relatiegeschenk voor uw collega’s, vrienden of familie. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Afrekenen

Op de webshop betaal je via iDeal. Geef jij de voorkeur aan een factuur? Dat is geen enkel probleem. Voor bestelling op factuur mail je naar [email protected].