Maak je borrel compleet

Kies uit verschillende goodies om je thuisborrel compleet te maken. Een leuk spel, een luxe kaasplank of een prachtig bierglas, de keuze is reuze. Heb je speciale verzoeken? We denken graag met je mee!
Neem contact op via bestellen@hofman-utrecht.nl
pijltje-02

Bierglas brouwerij Het Licht

€2,50

Speciaal bier drinkt lekkerder uit een mooi glas. Bestel een speciaal bierglas bij je borrelpakket. Het staat mooi in de kast, maar leent zich nog beter om uit gedronken te worden.

Hofman muts

€14,95

De kou heeft toegeslagen in ons land, maar geen zorgen! Met deze heerlijke muts krijg jij geen koude oren. Perfect voor tijdens je sneeuwballengevecht of op de fiets. Natuurlijk in een prachtige groene kleur, zoals je van ons gewend bent.

Notenmix

€1,50

De notenmix van Peek en van Beurden is een prima bierbegeleider. De mix bevat verschillende soorten nootjes, waaronder wasabi-nootjes. Deze groene rakker zorgt voor extra pit.

Kaasplank

€4,95

Drie soorten kazen, geselecteerd door Peek & Van Beurden, ieder met een eigen bijzondere, krachtige smaak. Dit kaasplankje is ruim voldoende voor één persoon en combineert goed met speciaal bier of een volle rode wijn. Kaas is altijd goed!

Maak er een spelletjesavond van!

Saboteur spel

€10,99

Met dit spel wordt jullie avond borrelen pas echt een feestje. Schatgravende dwergen hakken hun weg door een massieve berg. Er zijn goudzoekers, maar ook saboteurs. Maar wie is wie? Voor spelers met een stalen gezicht!

Regenwormen

€14,99

Verzamel zoveel mogelijk wormen in dit snelle dobbelspel. En lukt dat niet eerlijk, dan pak je ze gewoon van een ander af.

Exit spel 

€14,99

Nu jij niet daar naar toe kan, komt de Escape Room naar jou! Een bijzondere ervaring, waarbij verschillende talenten nodig zijn en samenwerking vereist is. Lossen jullie de ingewikkelde raadsels op binnen de tijd?

Kaartspel 

gratis bij te bestellen!

 
Een potje pesten, toepen of klaverjassen; met een kaartspel kan je alle kanten op. Trommel je vrienden op, trek een biertje open en spelen maar. Welk spel wordt het vanavond?

Tot aan de voordeur

Woon je vlak bij ons? Dan komen op onze fiets jouw biertjes afleveren. Voor 17:00uur besteld, is de volgende werkdag in huis. De pakketjes die iets verder weg moeten worden bezorgd komen via de post binnen drie werkdagen op de deurmat.

Afrekenen

Je bestelling betaal je via iDeal. Bestel je vanuit een bedrijf, of heb je om een andere reden liever een factuur thuis, dan kan dit ook. Geef in dat geval je bestelling door via de mail (bestellen@hofman-utrecht.nl).

Maak je borrel compleet

Kies uit verschillende toppings om je thuisborrel compleet te maken. Speciale verzoeken? We denken graag met je mee!
Neem contact op via bestellen@hofman-cafe.nl

Tot aan de voordeur

Woon je binnen Utrecht? Dan komen webinnen twee dagen op onze fiets jouw biertjes afleveren. Buiten Utrecht komen de pakketten via de post binnen drie werkdagen op de deurmat.

Afrekenen

Je bestelling betaal je via iDeal. Bestel je vanuit een bedrijf, of heb je om een andere reden liever een factuur thuis, dan kan dit ook. Geef in dat geval je bestelling telefonisch door op 030-2302470.

1
    1
    Winkelmandje
    toevoegingen
    Notenmix
    1 X 1,50 = 1,50